Kuinka korjata Microsoft-tiliviesti Windows10: ssä helposti?

Microsoft-tilin omistaminen on perusedellytys, jos työskentelet ammattimaisessa tilanteessa, koska sinun on käytettävä tätä tiliä kaikille palveluille ja ohjelmille, jotka olet suunnitellut tietyn henkilön suunnittelemia. Useiden ohjelmien, sovellusten ja palvelujen takia erityistili kohtaa kuitenkin myös tietyt tekniset / muut kuin tekniset viat, jotka koulutetun henkilön on korjattava. Yksi tällainen käyttäjien esiin nostama toistuva kysely on, että kuinka henkilö voi helposti korjata Microsoft-tiliviestin Windows 10: ssä. Teetkö useita hakuja saadaksesi ratkaisun samaan ongelmaan tai muuhun tiliisi liittyvään ongelmaan? Soita sitten vapaasti Microsoft Asiakaspalvelu numeroon milloin tahansa ja missä tahansa.


Vaiheet Microsoft-tiliviestin korjaamiseksi Windows 10: ssä ovat seuraavat: -

  • Ensisijainen asia, jonka voit tehdä, on älä käytä mitään nastaa kirjautuaksesi tiliisi ja käyttää salasanaa.
  • Tarkista sitten tilisi asetukset varmistaaksesi, että tilisi asetukset ovat oikein ja että kaikki on kunnossa.
  • Jos olet paikallinen käyttäjä ja kohtaat edelleen samaa ongelmaa, on suositeltavaa mennä tilillesi tarkistaaksesi tietotiedot.
  • Jos olet yhdistänyt useita sähköpostitilejä Microsoftiin, varmista, että ne kaikki toimivat asianmukaisesti.
  • Voit vihdoin muuntaa tilisi helposti paikalliseksi tiliksi ja tehdä pieniä muutoksia tietosuoja-asetukseen.

Nämä ovat vinkkejä Microsoft-tilin korjaamiseen Windows 10: ssä helposti. Jos haluat lisätietoja, sinun tarvitsee vain lähestyä Microsoft Yhteystiedot palvelua haluamasi viestintätavan mukaisesti. Vakuutamme teille tehokkaita ja toimivia ratkaisuja. Ongelmamme kiireellisyyden ymmärtäminen on meidän tehtävämme, minkä vuoksi käsittelemme kyselyitäsi ensisijaisena prioriteettina. Voit ottaa meihin yhteyttä live-keskustelujen, puheluiden ja sähköpostien avulla mukavuutesi mukaan. Joten älä paniikki ja ota meihin yhteyttä tiliä koskevista huolenaiheista epäröimättä tai viivästymättä.
lukea myös

Comments

Popular posts from this blog

Mitä tehdä, kun et voi kirjautua sisään Microsoft-tiliin?

Helppoja ohjeita Microsoft-tilisi salasanan palauttamiseksi

Microsoft tuki puhelinnumero.