Mitä tehdä, kun et voi kirjautua sisään Microsoft-tiliin?


Microsoft-tili toimii yhtenä kokonaisuutena tavoittaaksesi Microsoftin eri ohjelmat, sovellukset, sviitit ja verkkosivustot. Se toimii avaimena, joka helpottaa päivittäistä työtä käyttäjille. On kuitenkin selvää, että jos Microsoftin tarjolla on niin paljon tuotteita ja palveluita, niin paljon häiriöitä ja vikoja voi aiheuttaa ihmisille kiusallisen tilanteen. Yksi tällainen käyttäjien usein kohtaama kysely on, miten ihminen voi korjata ongelman, kun henkilö ei voi kirjautua tililleen helposti. Teetkö useita hakuja saadaksesi tämän ongelman uudelleen esiin tai häiritseekö jokin muu tiliisi liittyvä huolenaihe? Soita sitten välittömästi Microsoft asiakaspalvelu numero.

Seuraavassa mainitaan toimenpiteet, joita et voi kirjautua sisään Microsoft-tiliin: -
  • Ensin sinun on muokattava tai muutettava ryhmäkäytäntöasetuksia ryhmäkäytäntöeditorin avulla tai suorittamalla perustoiminnon perusvaiheet, joihin voit helposti kirjautua tilillesi.
  • Vaihda mahdollisesti käyttämäsi nykyisen Windows-version järjestelmärekisteri ja tarkista, onko roskapostittaja hakkeroinut tilisi.
  • Useimmiten vioittuneiden käyttöoikeustietojen takia sinun on vaikea kirjautua sisään tiliisi, joten muista myös poistaa ne.
  • Jos yllä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaasi, on suositeltavaa ottaa yhteyttä EXT: hen.

Nämä ovat ehdotuksia ongelman ratkaisemiseksi, kun et voi kirjautua sisään Microsoft-tiliin. Jos tarvitset vain lisätietoja kaikista huolenaiheista tilisi yhteydessä, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys Microsoft yhteystiedot sopivimmin ja mieltymystesi mukaisesti. Olemme täällä auttamassa sinua kaikilla mahdollisilla tavoilla ja keinoilla tuoda esiin parhaat mahdollisuudet heti. Saatat helposti pitää sanan kanssamme live-keskustelujen, sähköpostien ja puheluiden kautta epäröimättä. Joten älä anna sille toista ajattelua ja ota meihin yhteyttä milloin tahansa ja missä tahansa.

Comments

Popular posts from this blog

Helppoja ohjeita Microsoft-tilisi salasanan palauttamiseksi

Microsoft tuki puhelinnumero.